املت جوانه لوبیا و میگو - چینی



مواد لازم :   

تخم مرغ  4 عدد
میگو تاره  185 گرم
لوبیا سبز تازه  2 فنجان
پیاز سبز  6 عدد
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری
آب  1 فنجان
روغن کنجد  1 قاشق مرباخوری
سس سویا  1 قاشق سوپخوری
شکر  0.5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

تخم مرغها را بهم برنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود , میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط کنید , کف ماهیتابه را با روغن کمی چرب کنید و ان را گرم کرده و یک چهارم املت را در ان ریخته و بپزید تا یک طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با سس سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشد .

 

   + - ٧:۱٧ ‎ب.ظ ; دوشنبه ۸ شهریور ،۱۳۸٩