سوکیاکی - ژاپنی



مواد لازم :   
گوشت راسته گوساله  750 گرم
قارچ  12 عدد
روغن  3 قاشق سوپخوری
پیاز  3 عدد
لوبیا سبز تازه  200 گرم
کاهو  1 فنجان
فلفل قرمز دلمه ای  1 عدد
پیاز سبز خرد شده  6 عدد
پنیر  250 گرم
رشته پلوئی  350 گرم
سس سویا  0.5 فنجان
آب  1 فنجان
شکر  1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش  1 قاشق سوپخوری
ادویه  قدری
پودر ماهی  10 گرم

طرز تهیه :

پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید و در کاسه آب یخ قرار دهید تا ساقه آنها فر بخورند . پنیر سویا را بصورت قطعات مکعبی خرد کنید , پیازچه ها را آبکش کرده سپس پنیر و پیازچه ها را در 6 کاسه تقسیم کنید , مخلوط پودر ماهی با آب را در قابلمه داغ کنید . سس سویا را بیافزایید و بهم بزنید تا حل شود و بدون اینکه بجوشد آن را گرم کنید , این مایع را در کاسه های سوپ سرو نمایید و با جوانه یونجه , صدف یا قارچ خوراکی , خلالهای هویج در صورت تمایل تزئین کنید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
پنیر سویا :
این پنیر از سویا جوشیده و خرد شده حاصل می شود که تهیه آن شبیه درست کردن پنیر می باشد .

   + - ۱۱:۳٩ ‎ق.ظ ; دوشنبه ٤ امرداد ،۱۳۸٩