دیس سالاد میوه - ژاپنی



مواد لازم :   
آناناس تازه  200 گرم
سیب  200 گرم
توت فرنگی  200 گرم
پرتقال  200 گرم
کیوی  200 گرم
انگور  200 گرم

طرز تهیه :

در ذیل روشی ساده و در عین حال جذاب برای سرو انواع میوه ذکر شده است , آنها را در فواصل نزدیک به هم در دیس بچینید :
مخروط آناناس :
آناناس پوست نکنده را بصورت برشهای گرد نازکی خرد کنید و روی هر برش شیار کوچکی بزنیدو آن را بپیچید تا شکل مخروط شود .
پرنده سیب :
یک چهارم سیب را برش زده آن را مطابق تصویر به قاشهای نازکی ببرید و قاشها را به شکل پرنده بچینید.
پروانه توت فرنگی :
مرحله اول :
توت فرنگی را مطابق شکل بصورت برشهای نازکی ببرید
مرحله دوم :
دو برش از 3 برش داخلی را در بشقاب قرار داده و دو برش انتهایی را روی آنها بگذارید , برای درست کردن شاخکها , لبه بیرونی یک برش باقی مانده را ببرید و آنها را درجای خود بالای برشهای توت فرنگی قرار دهید .
برشهای پرتقال :
پرتقالها را با چاقوی تیزی کلفت پوست کنده و غشاء نازک دوطرف هر قاش آن را جدا کنید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

   + - ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ ; دوشنبه ٤ امرداد ،۱۳۸٩