سوشی - ژاپنی



مواد لازم :   
برنج  2 فنجان
آب  3 فنجان
سرکه  0.45 فنجان
شکر  0.5 فنجان
نمک  4 قاشق مرباخوری
جلبک دریایی  150 گرم
خردل  2 قاشق مرباخوری
خیار بدون پوست  1 عدد
اسفناج  100 گرم
گوشت بدون استخوان  100 گرم
زنجبیل  60 گرم
تخم مرغ  2 عدد

طرز تهیه :

شما می توانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید , همچنین می توانید بجای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
رولت سوشی را طی شش مرحله درست کنید :
مرحله 1 :
روی برنج آب ریخته و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و 3 فنجان آ‘ را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت 5 دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت داده
مرحله 2 :
از پهنای ورقه جلبک یک قطعه 4 سانتی متری مطابق تصویر ببرید , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه 4 سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید , این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد.
مرحله 3 :
یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید .
مرحله 4 :
سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید , مخلوط خیار , اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید .
مرحله 5 :
با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید .
مرحله 6 :
صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد 4 سانتی متری ببرید .

   + - ۱۱:٤۱ ‎ق.ظ ; دوشنبه ٤ امرداد ،۱۳۸٩