بستنی زنجبیل با کیوی - چینی



مواد لازم :   

شکر  0.35 فنجان
آب  1 فنجان
کیوی  4 عدد
زنجبیل  2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل این بستنی را از 2 روز قبل آماده نمایید.
شکر و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و روی گاز قرار داده و بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا شکر حل شود و سپس مایع را بمدت 10 دقیقه بجوشانید و دقت کنید که درب آن را نگذاشته و در این مدت آن را بهم نزنید , آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود , کیوی را در مخلوط کن بریزید و صاف کنید تا دانه های آن جدا شود سپس آن را با عرق زنجبیل به شربت داخل قابلمه بیافزایید , مخلوط را در قالب ریخته و روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و بمدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس مخلوط را در کاسه ای ریخته و با هم زن برقی بهم بزنید تا نرم شده و مجددا در قالب ریخته و روی آن را بپوشانید و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

/ 2 نظر / 15 بازدید
فائزه

سلام وایییییییی چه ولاگ با حالی داری منم با همین اسم وبم لینک کنید مرسی

گلبانو خاتون

من عاشق زنجبیلم! چه شود با کیوی!! مرسییی عالیه وبلاگت. از امروز اومدی جزو دوس جونای من!